Administratie

Altijd actuele cijfers

Of je nu wilt of niet, je zult als ondernemer of zzp’er een administratie bij moeten houden. Je ervaart het misschien als een verplichting en het heeft daarom geen hoge prioriteit. Toch kan een goed bijgehouden administratie je veel meer inzicht geven en uiteindelijk geld voor je besparen!

Ik verzorg administraties en doe dat samen met mijn klanten. Ik kan dat ook voor jou doen. Jij maakt je verkoopfacturen en scant zelf je inkoopfacturen. Slimme software helpt alle facturen grotendeels automatisch te boeken. Elke nacht leveren banken de laatste bankmutaties aan, zodat ook jouw administratie weer helemaal ‘bij’ is.

Vanuit jouw administratie maak ik de BTW-aangiften, maar ook de jaarlijkse cijfers voor de belastingaangifte. En als jij dat wilt, lever ik ook maandelijks een overzicht met actuele cijfers.

Ik factureer alles op basis van een abonnement. Je betaalt elke maand een vast bedrag, afhankelijk van wat jij zelf doet en de werkzaamheden die je van mij verwacht. Dat hoeft echt niet veel te kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met mij op. Of bel me even: (0113) 40 50 50.